Σχέδιο Όρων Μεταφοράς Πρόταση της MHP SE από το Λουξεμβούργο στην Κύπρο

Το παρόν σχέδιο πρότασης μεταφοράς (το “Σχέδιο Προτάσεων Μεταβίβασης”) σε σχέση με την προτεινόμενη μεταβίβαση της έδρας της MHP SE, μιας ευρωπαϊκής εταιρείας (ή Societas Europae), με έδρα το 5, rue Guillaume Kroll, L-1882 Λουξεμβούργο, Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου και εγγεγραμμένο στο Λουξεμβούργο, με αριθμό Β 116.838 (η “Εταιρεία”) από το Λουξεμβούργο στην Κύπρο, έχουν εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας (η “Επιτροπή”) στις 22 Αυγούστου 2017, μαζί με έκθεση επεξηγηματικού πίνακα που επεξηγεί και αιτιολογεί τους νομικούς και οικονομικούς λόγους της προτεινόμενης μεταβίβασης και επισημαίνει τις συνέπειες για τους μετόχους, τους πιστωτές και τους υπαλλήλους (εφεξής η “Επεξηγηματική Έκθεση”), σύμφωνα με τα άρθρα 101 -1 και επόμενα. του νόμου του Λουξεμβούργου της 10ης Αυγούστου 1915 για τις εμπορικές εταιρείες, όπως τροποποιήθηκε («Εταιρικό Δίκαιο») και του άρθρου 8 του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 2157/2001 του Συμβουλίου, της 8ης Οκτωβρίου 2001, για το καταστατικό της ευρωπαϊκής εταιρείας (SE) (“κανονισμός ΣΕ”).

draft-terms-signed-1