12.02.2020

Η MHP SE (LSE: MHPC, η «Εταιρεία»), η μητρική εταιρεία ενός κορυφαίου διεθνούς ομίλου αγροτοβιομηχανίας με έδρα στην Ουκρανία, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε σήμερα στις 12 Φεβρουαρίου 2020, στη διεύθυνση www.liga.net, θα ήθελε να γνωστοποιήσει την επίσημη θέση της Εταιρείας: ο βασικός συνεργάτης της MHP και επίσημος

30.01.2020

Η MHP SE (LSE: MHPC), η μητρική εταιρεία ενός κορυφαίου διεθνούς αγροτοβιομηχανικού ομίλου με έδρα την Ουκρανία, εστιάζοντας πρωτίστως στην παραγωγή πουλερικών και την καλλιέργεια σιτηρών, καθώς και σε άλλες γεωργικές δραστηριότητες (επεξεργασία κρέατος και προϊόντα κρέατος έτοιμα ) ανακοινώνει σήμερα το

21.01.2020

Όπως καταγράφηκε στις 18 Ιανουαρίου 2020, κρούσμα γρίπης των πτηνών στην περιοχή Βινίτσια (Vinnytsia) χωριό Μπουχακιβ (Buhakiv) , περιοχή Νεμύριβ (Nemyriv), περιοχή Βινίτσιας (Vinnytsia), Χουτήρ (Khutir ΙE), θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα εξής: Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτροπή ενδεχόμενων εκδηλώσεων