Δρ. ΤΖΟΝ ΡΙΤΣ

Μη εκτελεστικός Διευθυντής, Διευθυντής της Επιτροπής Διορισμών και Αποδοχών

Ο Δρ. Ριτς έγινε μέλος του συμβουλίου το 2006.

Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αυστράλιαν Αγκρικάλτουραλ Νουτρίσιον & Κονσάλτινγκ Λτδ (Australian Agricultural Nutrition and Consulting Pty Ltd-AANC), και είναι ειδικός σύμβουλος γεωργικών επιχειρήσεων του Διεθνή Οργανισμού Χρηματοδότησης και των επενδυτικών πελατών του Διεθνή Οργανισμού Χρηματοδότησης. Από το 1990 μέχρι το 2003, υπήρξε εκτελεστικός διευθυντής της Αυστασία Λτδ (Austasia Pty Ltd) , ενός αγροτοβιομηχανικού ομίλου, η οποία δραστηριοποιείται στην Αυστραλία,στη Νοτιοανατολική Ασία και στην Κίνα, και από το 1995 μέχρι το 2002 ήταν διευθυντής της ΑΝ-ΟΣΙ ΛΤΔ (AN-OSI Pty Ltd) , μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στην διοίκηση εφοδιαστικής αλυσίδας του πάρκου πάχυνσης βοοειδών, πουλερικών και γαλακτοκομικών, που δραστηριοποιείται στην Ασία και στην Ευρώπη.

Ο Δρ. Ριτς είναι κάτοχος επιστημονικού πτυχίου(BSc) και επιστημονικού κτηνιατρικού πτυχίου(BVSc) από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϋ, είναι μέλος των Κτηνιάτρων του Αυστραλιανού Πανεπιστημίου και εγγεγραμμένος ως οικονομικό μέλος των Κτηνιατρικών Χειρούργων του Αυστραλιανού Πανεπιστημίου.

Έχει ολοκληρώσει μεγάλο αριθμό μεταπτυχιακών σπουδών στην γεωργική βιομηχανία και στη σχετική βιομηχανία φαγητού.

ΓΙΟΥΡΙ ΜΕΛΝΙΚ

Εκτελεστικός Διευθυντής, Διοικητικός Γενικός Διευθυντής

Τον Ιούλιο του 2010 ο Γιούρι Μέλνικ κηρύχθηκε Πρώτος Αναπληρωτής ΔΣ της Myronivsky Hliboproduct («MHP»).

Πριν γίνει μέλος στην MHP, ο Γιούρι κατείχε τη θέση του Υπουργού Γεωργίας της Ουκρανίας και Αναπληρωτή Πρωθυπουργού της Ουκρανίας, καθώς και υπηρετούσε ως σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ουκρανίας. Ο Γιούρι είναι Διδάκτωρ της Γεωργίας και είναι αντεπιστέλλων μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Ουκρανίας από το 2002. Το 2004 βραβεύθηκε με το Βραβείο Πολιτείας της Ουκρανίας στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Αποφοίτησε από την γεωργική ακαδημία της Ουκρανίας ως Ζωοτεχνικός το 1985.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΑΠΕΛΟΥΣΝΑΓΙΑ

Εκτελεστική Διευθύντρια, Οικονομική Διευθύντρια

Η κα Καπελουσνάγια, η οποία είναι επίσης Οικονομική Διευθύντρια της JSC MHP, έγινε μέλος της MHP το 1998 και εκλέχθηκε στο συμβούλιο το 2006. Προηγουμένως ήταν Αναπληρώτρια Διευθυντή Λογιστηρίου, και μετέπειτα Διευθύντρια Λογιστηρίου της Βιομηχανίας Φαγητού (BCFI) . Κατέχει διπλώματα στη μηχανολογία επεξεργασίας κρέατος και δίπλωμα δημοσιονομικού ελέγχου από το Ινστιτούτο Βιομηχανίας Φαγητού από το1992 και 1998 αντίστοιχα.

ΓΙΟΥΡΙ ΚΟΣΙΟΥΚ

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο κος Κοσιούκ ίδρυσε την MHP το 1998 και επίσης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της PJSC MHP.

Το 1995 ίδρυσε το Κέντρο Επιχείρησης για τη Βιομηχανία Φαγητού (BCFI) και προέδρευε μέχρι το 1999. Η Βιομηχανία Φαγητού (BCFI) δραστηριοποιήθηκε στις εγχώριες αγορές και αγορές εξαγωγής για σιτηρά και άλλα γεωργικά προϊόντα.

Ο κος Κοσιούκ αποφοίτησε ως μηχανικός σε βιομηχανία παραγωγής προϊόντων κρέατος και γάλακτος από το Ινστιτούτο Βιομηχανίας Φαγητού του Κιέβου το 1992.